Shkarkuesi i Instagramit

Shkarko Video, Foto, IGTV, Carousel, Rrotulla

Si punon?

Gjithçka që duhet të bëni është të ngjisni lidhjen e postimit në instagram në kutinë e mësipërme, pavarësisht nëse është një foto, video, IGTV, Reels ose shumë foto dhe video, dhe postimi do të jetë gati për shkarkim pas disa sekondash, pas kësaj thjesht shtypni butonin Shkarko butonin dhe kënaquni!.

Merrni lidhjen
Merrni lidhjen

Klikoni në ( ... ) për të marrë lidhjen e postimit që dëshironi të shkarkoni.

Kopjo lidhjen
Kopjo lidhjen

Kopjo lidhjen e postimit në Instagram (IGTV - Video - Foto - Rrotull).

Ngjit lidhjen
Ngjit lidhjen

Tani ngjitni lidhjen e postimit në fushën e shkarkimit, më pas klikoni "Shkarko".

Gati për shkarkim
Gati për shkarkim

Postimi që dëshironi është gati për ta ruajtur, kënaquni.

Shkarkimi i videos në Instagram

Shkarkimi i videos në Instagram

IGPanda fokusohet në thjeshtimin e përvojës së shkarkimit në mënyrë që të mund të shkarkoni video të pakufizuara nga Instagram pa vuajtur nga reklamat e bezdisshme që vijnë me shkarkuesit e tjerë të videove në Instagram. Për të filluar shkarkimin e videove, kopjoni me lehtësi lidhjen e videos dhe ngjisni në fushën e shkarkimit.
Shkarkoni Foto në Instagram

Shkarkoni Foto në Instagram

Dëshironi të shkarkoni një foto që keni parë në Instagram? Mund të mos jetë një ide e mirë të bëni një pamje të imazhit sepse cilësia e tij do të ndikohet dhe mund të mos bëhet e mirë, mund të shkarkoni një imazh nga Instagram me të njëjtën saktësi përmes IGPanda, ju duhet vetëm lidhja e postimit.
Shkarkimi i videos së "Instagram Reels".

Shkarkimi i videos së "Instagram Reels".

Nëse dëshironi të shkarkoni videon e Reels, IGPANDA mund t'ju ndihmojë me këtë. Thjesht futni URL-në e rrotullave që dëshironi të shkarkoni dhe do të jetë në duart tuaja brenda pak sekondash.
Shkarkues IGTV

Shkarkues IGTV

IGTV është një lloj videoje në Instagram dedikuar videove më të gjata se 60 sekonda. Ju mund të shkarkoni lehtësisht çdo video IGTV përmes IGPANDA në mënyrë që ta shikoni më vonë pa qenë e nevojshme të lidheni me internetin. Duhet të kopjoni dhe ngjisni lidhjen e videos IGTV në fushën e shkarkimit dhe të prisni disa sekonda. Dhe videoja juaj IGTV do të jetë gati për tu ruajtur.
Shkarkoni foton e profilit në Instagram

Shkarkoni foton e profilit në Instagram

Tani mund të shkarkoni fotografinë e profilit të çdo llogarie në Instagram, qoftë publike apo private. Thjesht ngjitni emrin e përdoruesit ose lidhjen e llogarisë dhe fotografia e profilit do të jetë gati për t'u shkarkuar.
Shkarkues i karuselit

Shkarkues i karuselit

Carousel është imazhe ose video në një postim. Nëse dëshironi të ruani këtë lloj postimi, ne mbështesim shkarkimin e postimeve Carousel; qofshin video ose imazhe, mund të filloni duke ngjitur URL-në e postimit që dëshironi të shkarkoni.
Shpejtësi e mahnitshme e shkarkimit

Shpejtësi e mahnitshme e shkarkimit

Ndryshe nga shumica e shkarkuesve të Instagramit, shpejtësia jonë e shkarkimit të videove është e tmerrshme (videot do të shkarkohen me shpejtësinë maksimale që mbështet lidhja juaj e internetit). Ju mund të vini re ndryshimin e madh në shpejtësinë e shkarkimit nga IGPANDA dhe mjete të tjera.
Pyetje dhe Përgjigje

Nuk ka nevojë të regjistroheni në Instagram ose të identifikoheni. Gjithçka që ju nevojitet është lidhja për postimin që dëshironi të shkarkoni.

Nëse jeni duke përdorur një pajisje Apple (iPhone ose iPad), duhet të përdorni shfletuesin Safari që IGPANDA të funksionojë, përdorimi me efikasitet i një shfletuesi tjetër me pajisje iOS mund të shkaktojë disa gabime gjatë përdorimit të sajtit.

Po, mund të ruani një fotografi profili për çdo llogari, pavarësisht nëse është publike apo private. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të kopjoni lidhjen e llogarisë ose emrin e përdoruesit dhe ta ngjisni në fushën e shkarkimit në krye të kësaj faqeje.

Ne do ta ofrojmë videon në rezolucionin më të mirë të disponueshëm. Rezolucioni më i lartë për një video në Instagram është 1080p.

Varet nga shfletuesi që po përdorni. Pra, provoni një shfletues tjetër. Nëse pajisja juaj funksionon iOS ose iPadOS, ju rekomandojmë të përdorni shfletuesin Safari; nëse pajisja juaj funksionon Android, është më mirë të përdorni shfletuesin Chrome ose Uc ose Opera.

Të gjitha videot do të ruhen në formatin MP4.

Fotografitë ruhen si JPG.

Ne nuk vendosim asnjë kufizim në numrin e shkarkimeve që mund të bëni brenda një dite. Mund të shkarkoni çdo numër videosh ose fotosh në çdo numër në çdo kohë. Thjesht shijoje!.

Nuk është e mundur të shkarkohet nga llogaritë private në këtë moment. Llogaria duhet të jetë publike; ju lutemi vini re se mund të shkarkoni një fotografi të profilit edhe pse llogaria është private.

IGPANDA mbështet iPhone, Android, PC, Mac, Linux & iPad dhe tableta. Ju lutemi sigurohuni që të keni një shfletues të fundit në mënyrë që të mos keni probleme me përdorimin e kësaj faqeje. Ne rekomandojmë shumë përdorimin e Chrome ose Uc ose Opera ose Safari, etj.

IGPANDA është ndërtuar për të qenë sa më e lehtë dhe e shpejtë për t'u përdorur, dhe nuk keni nevojë të instaloni ndonjë aplikacion ose mjet të palëve të treta për të qenë në gjendje të përdorni këtë faqe interneti. përveç kësaj, ne nuk vendosim asnjë reklamë të bezdisshme që mund të pengojë përdorimin tuaj të faqes, dhe ne mbështesim shkarkimin e videove me shpejtësinë më të lartë të mbështetur nga lidhja juaj Kjo veçori nuk është e pranishme në pjesën tjetër të mjeteve të shkarkimit të Instagram.

Po, por nuk duhet të publikoni apo shpërndani përmbajtjen që keni shkarkuar, sepse është vetëm për përdorim personal.