Shkarkues IGTV

Ruani videot IGTV

Shkarkoni videon IGTV

Shkarkoni videon IGTV

Panda do t'ju ndihmojë të ruani videot IGTV që dëshironi, thjesht ngjisni lidhjen e postimit të IGTV në fushën e shkarkimit në krye të kësaj faqeje dhe videoja do të jetë gati për shkarkim në disa momente, ju lutemi vini re se nuk mund të shkarkoni video igtv nga llogari private.
Privatësi Absolute

Privatësi Absolute

Nuk ju kërkohet të regjistroheni tek ne ose në Instagram ose të jepni ndonjë informacion personal si emrin ose adresën tuaj, ju mund ta përdorni këtë mjet në të gjithë privatësinë, pasi nuk lidhet fare me ju.
Pyetje dhe Përgjigje

IGTV nuk mund të shkarkohet nga llogaritë private, ju lutemi sigurohuni që llogaria të jetë publike që të mund të shkarkohet prej saj.

Nuk ka kufizime, ju mund të shkarkoni video IGTV pa kufi.

Është një lloj video në Instagram që është për video të gjata (më shumë se 1 minutë dhe më pak se 60 minuta). dhe ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të shkarkoni këtë lloj video.

Nuk ka nevojë të regjistroheni ose të paguani për të përdorur IGPANDA Ju mund të shijoni të gjitha veçoritë e këtij mjeti pa regjistrim ose abonim. ne mund të vendosim disa reklama pa vëmendje për të siguruar që ky mjet të mos ndalet.

Ju mund të shkarkoni video igtv përmes çdo pajisjeje Windows ose Mac. ju lutemi sigurohuni që të keni një shfletues modern në mënyrë që të mos përballeni me disa probleme gjatë përdorimit të kësaj faqeje.

Rezolucioni maksimal për videon IGTV është (1080 x 1920 piksele). nuk ka rezolucion minimal të videos.

Po është e mundur, ne nuk vendosim asnjë kufizim në kohëzgjatjen e videos që mund të shkarkoni/ruani, ju lutemi vini re se kohëzgjatja maksimale e një videoje IGTV është 60 minuta.

Zakonisht rezolucioni i videos nuk do të ndikohet dhe do të ruhet në të njëjtën rezolucion, por është e mundur që videoja të ruhet në një rezolucion pak më të ulët në disa raste.