Shkarkoni Foto nga Instagrami

Shkarkimi i imazhit në instagram

Shkarkoni Foto nga Instagrami

Shkarkoni Foto nga Instagrami

pa një foto? Instagram dhe doni ta shkarkoni? IGPANDA do t'ju ndihmojë me këtë, thjesht ngjitni lidhjen me postimin dhe prisni disa sekonda dhe imazhi do të jetë në duart tuaja.
Rezolucioni më i mirë

Rezolucioni më i mirë

Merrni imazhet që ju pëlqejnë në rezolucionin e tyre origjinal. ne do t'ju sjellim imazhin në rezolucionin më të mirë pa ndikuar negativisht në imazh.
Shkarkoni fotot e karuselit

Shkarkoni fotot e karuselit

Ky mjet mbështet shkarkimin e Carousel - Album Photos. të cilat janë foto të shumta të publikuara në një postim, kështu që ju mund të shkarkoni çdo lloj fotografie që dëshironi përmes IGPANDA.
Pyetje dhe Përgjigje

Po, sigurisht, thjesht kopjoni lidhjen e imazhit që dëshironi të ruani, pavarësisht nëse imazhi është në llogarinë tuaj ose në një llogari tjetër, duhet të siguroheni që llogaria të jetë publike në mënyrë që ne ta sjellim imazhin tek ju.

Ju mund të përdorni IGPANDA në të gjitha pajisjet tuaja si pajisjet Mac dhe Windows, telefonat iPhone dhe Android, tabletët iPad dhe Android.

Jo, ai nuk do ta dijë që imazhi është ruajtur, ju mund ta përdorni këtë mjet me gjithë privatësinë.

Fatkeqësisht jo, llogaria duhet të jetë publike në mënyrë që të mund të ruani foto nga ajo.

Të gjitha fotot në Instagram do të ruhen në formatin JPG, është një format i mirë për ruajtjen e imazheve në një madhësi të vogël pa ndikuar në rezolucionin.