Shkarkues i rrotullave

Shkarkoni rrotullat në Instagram

Shkarkues i rrotullave

Shkarkues i rrotullave

Reels është një lloj videoje në Instagram, e cila është disi e ngjashme me TikTok, ju mund të shkarkoni videot e Reels lehtësisht, thjesht kopjoni lidhjen e postimit dhe ngjiteni atë në fushën e shkarkimit dhe shtypni butonin e shkarkimit
! E pakufizuar

! E pakufizuar

Ka shumë video të shkëlqyera në Reels që mund të dëshironi t'i shkarkoni për t'i parë më vonë ose për t'i ndarë me miqtë tuaj, kështu që shijoni shkarkimin e shpejtë dhe të pakufizuar të çdo numri videosh të Reels
Pyetje dhe Përgjigje

Po, është 100% i sigurt, mbajtësi i llogarisë nuk do ta dijë që videoja e tij është shkarkuar dhe ne nuk mbajmë regjistrat e shkarkimeve tuaja.

Nuk ka kufizime, ju mund të shkarkoni Reels në çdo numër në çdo kohë.

Shkaku i këtij problemi është shfletuesi që po përdorni, ju lutemi provoni të përdorni një shfletues tjetër. për shembull, duhet të përdorni Safari nëse pajisja juaj është IOS (iPhone, iPad) ose Chrome nëse pajisja juaj është Android.

Nuk ka nevojë të regjistroni një llogari tek ne ose në instagram. gjithçka që duhet të bëni është të ngjitni lidhjen e postimit të Reel që dëshironi të ruani.

Koha maksimale për një Video Reel për momentin është 60 sekonda, më parë koha maksimale ishte 30 sekonda.

Ju mund të ruani videot e Reels në iPhone ose iPad, ju lutemi përdorni shfletuesin Safari për të qenë në gjendje të ruani pa hasur probleme, pasi shumica e shfletuesve të tjerë ios nuk mbështesin shkarkimin e videove.

Mund të përfitoni nga veçoritë e plota të IGPANDA në telefonin ose tabletin tuaj Android.

Thjesht kopjoni lidhjen dhe më pas ngjisni në fushën e shkarkimit. Nëse dëshironi një shpjegim më të detajuar, ju lutemi shikoni faqen tonë të internetit.