Shkarkuesi i videos në Instagram

Shkarkoni videon IG

Shkarkoni videon në Instagram

Shkarkoni videon në Instagram

Çdo ditë shikojmë shumë video të mahnitshme në instagram dhe mund të duam t'i mbajmë disa prej tyre për t'i parë më vonë pa pasur nevojë për një lidhje interneti, ju mund të përfitoni nga IGPANDA për të ruajtur videot nga Instagram shpejt dhe thjesht.
Pyetje dhe Përgjigje

Po, ne mbështesim Carousel (shumë video ose foto në një postim). ju mund të shkarkoni këtë lloj video.

Aktualisht nuk mund të shkarkoni video nga një llogari private. sepse IGPANDA nuk mund të hyjë në përmbajtjen e llogarive private, kështu që llogaria duhet të jetë publike që shkarkimi të jetë i suksesshëm.

Nëse videoja luhet në vend që ta shkarkoni/ruani, duhet të përdorni një shfletues tjetër. ju lutemi shikoni faqen kryesore për më shumë rreth këtij problemi dhe mënyrave për ta zgjidhur atë.

Na pëlqen që ky mjet është i dobishëm dhe plotësisht i besueshëm, kështu që ne nuk vendosim kufi për shkarkimet që mund të bëni në ditë ose orë.

Normalisht video do të shkarkohet në rezolucionin më të mirë të mundshëm. Ju lutemi vini re se rezolucioni maksimal për videon në instagram për momentin është 1080p.

Po është e mundur, por jo të gjithë shfletuesit mbështesin shkarkimin e videove, prandaj është më mirë të përdorni Chrome ose Opera në mënyrë që mjeti të funksionojë mirë dhe të mos keni probleme gjatë përdorimit të tij pasi shumë shfletues nuk mbështesin shkarkimin e saktë të videove.

Është një mjet që ju ndihmon të ruani videot nga Instagram në pajisjen tuaj me lehtësi dhe privatësi, nuk ka nevojë të paguani apo regjistroheni për përdorimin e këtij mjeti dhe nuk ka nevojë të shkarkoni një aplikacion në telefonin tuaj për ta përdorur atë. , gjithçka që ju nevojitet është një lidhje e mirë me internetin dhe shfletuesin tuaj.